tirsdag den 30. juni 2009

28 år!


Det er hvad jeg er idag,madammen er ved at blive voksen..hahaha..

Rasmus og ungerne havde pyntet med flag i morges og jeg fik gaver,og om lidt kommer Stine og Elisabeth fra mødregruppen og spiser brunch,jeg har lavet røræg og bacon,salat,brød,pålæg,kage og andet gufferi,så nu skal der spises,glæder mig!!

I aften har Rasmus lovet at lave god aftensmad til mig, når børnene er lagt,culotte steg og tilbehør,og så skal vi da bare nyde hinanden mens tid er,for i morgen er han afsted igen..

Glæder mig over MIN dag!!!!

Billeder kommer en af dagene..

fredag den 26. juni 2009

Sol og sommer!

man må da sige at sommeren langt om længe er landet,der er så varmt og strandvejrs agtigt!!
MEN jeg sidder indendøre og plejer min ny tussede arm,jeg blev tattoveret igår(ja midt om sommeren er dumt)og den må jo ikke få sol,saltvand eller klor,så ingen strandtur til mig...MEN til gengæld har jeg en næsten færdig arm,den mangler dog at blive fyldt ud,vi nåede kun opstregning..har desværre ikke billeder af den,da Rasmus har taget kameraet med sig på tourné,så det må vente til næste uge!!
Dagen idag startede ellers lige lidt tidligt,kl.4.35 stod lille Idun op,endda efter en urolig nat,så jeg var træt,hun er forkølet og sover rigtig skidt,det er sku synd...Jeg afleverede derfor ungerne tidligt idag kl.8.allerede for derefter at gå hjem og sove!!!!det var dejligt med en velfortjent lur,fik da også støvsuge,vasket op og kommet i bad,og nu skal der vaskes tøj inden jeg henter de søde små igen..i morgen tager vi ud til min mor og er der indtil søndag,Mandag kommer Rasmus hjem igen:0)og Tirsdag har undertegnede fødselsdag,JA!!

mandag den 22. juni 2009

nye billeder..

Igår var Idun,Andrea og jeg ovre og lege i vuggestuen,eller rettere vi lånte deres legeplads(søndag)da den er så god og lukket så Idun bare kan kravle som det passer hende,det er en super god idé til hvis man keder sig inde i en dum lejlighed..hehe...der er lidt billeder derfra plus nogle andre fra i fredags i mappen,juni-juli..
Jeg har været inde i byen og ose idag i det mega gode sommervejr,spist lækker brunch med Nanna og Klara,og nydt stilheden uden børn,men nu skal jeg over og hente Idun..
hej,hej:0)

søndag den 21. juni 2009

4.skridt selv,og mobil billeder:0)

Idun har gået hele 4 skridt selv idag,fra mine arme til Andrea's arme,hun vil gerne men tør ikke helt,men så tog hun mod til sig og slap:0)FLOT!!
Jeg har fået lagt mine billeder fra mobilen ind på PC'en så nu har jeg lavet en mappe med nogle af dem...."Mobil billeder"
God søndag til alle:0)

Fødselsdag!

ET BILLEDE FRA MIN 24 ÅR'S FØDSELSDAG(før Jeg fik børn)

Ja jeg har jo min 28'ende fødselsdag på næste tirsdag d.30.juni(ligesom prinsesse alexandra..hehe)og har egentlig helt glemt det,der bliver heller ikke holdt noget i første omgang,da manden jo ikke er hjemme en eneste weekend før til September,så vhis det er skal jeg holde det uden ham,og det gider jeg ikke....men heldigvis er han da lige hjemme på selve dagen,og tager så til Roskilde festivallen dagen efter..

MEN hvad mon jeg skal ønske mig????

her er et par ting:


Poul pava thermokrus og skåle(kan køber i imerco og andre isenkrammere)

En lækker bløs morgenkåbe sort str.x-small/small

Lækre ØKO.make up produkter(mascara,øjenskygge)

Gavekort til MJØLNER tattoo!!!!!

gavekort til:Bricks spa og welness(http://www.bricks-spa-wellness.dk/)


Tjah...det var vist alt jeg lige kan komme i tanke om!

Idun og jeg er jo stadig elene hjemme,helt indtil Tirsdag hvor rasmus tager Birk med hjem fra farmor da han alligevel skal forbi og hente sin bil på vejen..så idag skal vi ned og lege ved Clara en lille tur,og så kommer Andrea senere og sover til i morgen.

fredag den 19. juni 2009

Birk på weekend.

På vej til fitnes i mega regnvejr!

Idag skal Birk på weekend hos sin farmor,så idun og jeg skal bare hygge alene i weekenden,vi skal til fødselsdag hos min søde veninde Jannie,lørdag,og søndag skal vi nok lege lidt med Clara fra vuggestuen og mødregruppen,ja de er nemlig startet i samme vugger så det er bare fedt...jeg har lige været i fitnes center(og det mega regnede på vejen) med Elisabeth som er Clara's mor,det skal nok være en lidt mere fast ting nu hvor vores piger er i vuggeren,så skal mødrene rigtig ud og træne,håber det bliver til noget...

Jeg har lige lavet mig en lækker smoothie,og har sat dej over til boller,nu truer der en omgang støvsugning og ellers bare hygge.

der er lidt billeder i "juni-juli"

tirsdag den 9. juni 2009

Ny billedmappe

jeg har lagt nye billeder ud i en ny mappe "Juni-juli"..
Endelig er Rasmus hjemme igen,han kom igår,men han tager desværre afsted en lille uge igen allerede Torsdag morgen,men i weekenden tager vi ud til min mor og bliver "passet"....
det går ok med Idun i vuggestuen,hun græder en del derovre,men har sovet derovre og spist frokost igår og idag,det går ok,men det tager nok mere tid en forventet at få hende til at trives,men sådan er det jo...Birk tager det ok,han ville dog med hjem igår da jeg kom for at hente Idun,så jeg tog ham med der allerede kl.11..men vi havde en dejlig dag hjemme:0)det er jo godt jeg har tiden til det,så de ikke behøver være der hele dagen..Torsdag skal Vuggestuen afsted i Ålbrog zoo,der holder jeg Idun hjemme,men Birk skal da med,han elsker at være i zoo...
Nu vil jeg lave mig en lækker smoothie,rasmus øver med bandet så jeg har en alene aften...

torsdag den 4. juni 2009

VI SAVNER DIG FAR!!

hvis du da læser med rsasmus så skal du vide vi savner dig helt vildt:0)tror gerne Birk vil snakke i telefon med dig i morgen..der er nye billeder i mappen" maj-juni"taget igår og idag...

det går godt:0)


Idun har nu sin tredie dag i vuggeren,og det går fint,hun vågner dog så tidligt for tiden,så hun som oftest kommer ud og sove formiddags lur ml.8-9,men så når hun ikke at være derovre,så nu strækker vi den,og ser hvor meget hun kan kalre,igår var hun derovre selv i en time,så var hun TRÆT!!idag er det nok det samme,venter på at de ringer til mig:0)men hun synes vist det er helt ok at være der,og Birk synes det er hyggeligt:0)og så er det jo lang weekend senere idag,og vi har ikke så mange planer,andet en at mødes med nogen på legepladsen lørdag,og så får vi legebesøg i morgen formiddag,ellers er vi skam alene,men vi skal nu nok hygge os...

Idun sov SÅ mega ringe i nat,typisk at hun altid skla gøre det når Rasmus ikke er hjemme,hehe...men altid noget at Birk sover godt,det er da ikke til med to vågne skrigende børn på en gang når man står med det selv....

Så er der ikke længe til min fødselsdag,og derefter Idun's første fødselsdag...jeg har jo her d.30.06,og Idun d.18.07..jeg skal lige have smidt en ønskeseddel ind på siden..

Jeg vil smutte...

Hav en god weekend alle sammen:0)

tirsdag den 2. juni 2009

Idun's første dag i Vuggeren:0)

KLAR TIL VUGGESTUEN!

Jo,jo...så er den lille Idun ski startet i vuggestue,og det gik jo som forventet godt,hun kender jo stedet og jeg var der med hende,men jeg tror godt jeg kunne være smuttet uden en lyd,for hun kravlede rundt,og legede med alt og alle og elsker deres sandkasse osv...i morgen skal hun prøve at være der en time eller to selv,de ringer når hun er træt(hun plejer at sove ved 8-9 tiden,men skal nu strækkes et par timer..)

I weekenden var vi ude hos min mor(bedstemor)hun var ikke selv hjemme,men det er nu dejligt at være der hvor der er have osv...vi tog på byggelegepladsen hver dag,og kiggede på de søde gedekid,og alle de andre dyr,og legede i sandkassen osv..så lavede vi bål og snobrød-pølser osv...det var super hyggeligt,og vejret var jo HELT perfekt,(lidt for varmt næsten...tihi..)mine søstre var der også:0)der er billeder derfra i "maj-juni"mappen..