lørdag den 18. juli 2009

IDUN'S FØDSELSDAG!!


Idag er det Idun's fødselsdag,hurra,hurra,hurra....og hvad sker der lige med vejret??WHAT???hun har jo opført sig som verdens dejligste nemme lille prinsesse hele året,så vi havde nu håbet på sol og sommer..men,men,så må vi hygge indenfor med lagkage og film i stedet for legeplads og skov..lagkage det skal vi hvertfald have...den er lavet og står klar til frokost.

Jeg vilprøve at få taget nogle billeder,kameraet er lige nu til opladning,Typisk,men har da fået taget nogle morgenbilleder hvor hun åbner gaver(eller Birk gør..hahaha..)hun har fået noget lækkert,lækkert tøj fra Faster,en puttekasse fra bedstefar(han sendte penge så jeg har selv købt den),sengetøj til dukkevognen,en bog og noget larmende fisherprice legetøj,købt af mig selv,så jeg er selv skyld i larmen..hahaha...men noget sjov skal hun jo have,plus så får hun en Thor's hammer halskæde som Birk også fik til sin første fødselsdag,og der er indgraveret hendes navn..

Håber vi får tid til at holde en fødselsdag for hende for venner og familie,det fortjener hun,men da rasmus jo som bekendt altid arbejder..hehe...i alle weekender fremover indtil September,så kan det nok først blive der,og så er det jo langt over tid,og nærmer sig Birk's fødselsdag,så måske slår vi dem sammen til en stor fest,lad os nu se..

som sagt kommer der billeder en af dagene,måske allerede i aften hvis jeg får tid:=)

4 kommentarer:

  1. Tiiiiilykkkke med 1 års dagen smukke Idun ;o)tænk engang at der allerede er gået 1 år, men du er jo bare den sødeste og lille fine prinsesse. Håber du får en skøn føs'da, sammen med Birk, Mor og Far, trods regnvejr! og sikke en lækker og fin lagkage.. MUMS :o) Dejligt at se jer i torsdags..

    Knus fra os i Horsens

    SvarSlet
  2. Stort TILLYKKE Idun!! Her har vi ingen regn, men har er ret gråt.. Det er helt sikkert ikke din skyld. Vi håber du får en fantastisk dag med din familie. Jeg sidder her med Luna på skødet og hun blev helt misundelig over den lækre lagkage.
    Hurraaaa
    fra Amager

    SvarSlet
  3. Hejsa
    Et STORT tillykke til den yndige prinsesse pige.. Hun bliver da bare dejligere og dejligere, at se på den lille :o)

    knus fra jannie

    SvarSlet
  4. tak for alle de søde hilsner,både her og på face book,det varmer helt:0)vi havde en dejlig dag,farmor kom og overraskede os,så vi var ikke alene:0)

    SvarSlet