mandag den 19. oktober 2009

Birk 3 år!!


Hold da op det er længe siden jeg har opdateret hjemmesiden,fy skamme Ida!!og meget er jo sket siden sidst,Birk har haft 3 år's dag i Torsdags,som vi holdte for familien igår Søndag..han er også startet i børnehave og havde sin anden dag derovre idag...

Well......hvor skal jeg starte...hehe....BIRK,er jo så 3 år hu,og stadig en munter,vild,volbeat dreng..haha...han går og siger at han hedder "Jon"(det hedder trommeslageren i volbeat) da han er besat af Volbeat og ikke snakker om andet,han trommer på alle sine ting og råber,larmer osv...hele tiden,vi er ved at blive tosset i hovederne,og lidt pinligt er det også....MEN det er seriøst ikke os der har fået ham på de tanker,han har selv opdaget det,selvfølgelig blev der snakket en del om volbeat i sommers da rasmus jo arbejdede meget med dem,og vi har også spillet musikken flere gange,men det er også det..men det er altså hans nye "obsession"...udover det er han jo startet i Børnehave og jeg tror det er super for ham,da han kedede sig gevaldigt ovre i vuggeren,eftersom han var den eneste store derovre..dog er det lidt skræmmende for Birk med nye ting,nye mennesker og nye steder,samt nyt tøj...(det ikk løgn)så det kræver nok lidt tilvænning,f.eks ville han ikke spise derovre første dag,først da jeg kom og hentede ham lige da de var færdige med middags maden,fik han skovlet rugbrødet ind,og idag ville han ikke tisse på deres toilet,så han holdt sig fra kl. 8 til 15.hvor det endte med han tissede lidt i bukserne,holdt resten og tissede to liter da han kom hjem..han ville helæler ikke sove derovre,men det er til at forstå...nye ting kræver meget tilvænning for ham,og som sagt også nyt tøj,så vi har haft en laaaang kamp med vintertøjet,vinter støvler,regntøj og hue den sidste måned,hvor vi må introducere en ting af gangen,han får raseri anfald og nægter at tage det på.men gud han er en dejlig dreng og siger mange sjove ting,hold op han finder på løjer,og er utrolig kreativ!

Idun går stadig i vuggeren,og trives,og tror ikke hun har tænkt over at storebror ikke længere er der..hun er blevet en rigtig hystade der vil have sin vilje,hun er en drama queen..hahaha....smider sig på gulvet,smider med legetøjet(har hun så ikke fra nogen fremmede)hyler og skriger,men det er nu lidt sjovt..Hun er meget frustreret over ikke at kunne gøre sig fortået,hun prøver iherdigt på at snakke,og siger flere og flere ting,og forstår SÅ meget,man kan få hende til at gøre mange ting,F.eks lægger hun lige for tiden alt muligt i vasketøjs kurven og elsker at hjælpe til med at dække bord,og lægge tøj på plads,samt putte ting i skraldespanden,hente ting til os osv..osv..

Nå ikke mere i denne omgang,jeg vil til at glo tv og lave lektier(selv om der ikke er ret mange af dem)lidt billeder under " efterår-Vinter"

2 kommentarer:

  1. Allerede 3 år!!! GUD skæbne, det er vildt..tillykke med ham ida.. Det er da spændende, at han er startet i børnehave. Det bliver han helt sikkert glad for, når det bliver mere hverdag og han har fundet sig nogle venner derovre..
    I morgen skal vi besøge den dagpleje Chalina skal gå i, det bliver spændende. Glæder mig til, at hun skal afsted og jeg kan komme på arbejde igen. Har ikke noget arbejde pt men håber virkelig på, at få arbejde på fødegangen eller barselsgangen i kolding, men nu ser vi ;o) Hvordan går det ellers med din uddannelse?? det er sosu hjælper du er igang med ik??
    knus fra jannie

    SvarSlet
  2. Hej med jer.. og et forsinket tillykke til Birk med de 3 ÅR, VILDT at det bare går så stærkt, ikke til at fatte!

    Håber i havde en skøn fødselsdag, vi måtte aflyse vores pga af sygdom, så det bliver holdt i denne weekend :o)

    Ja der er mange nye ting i børnehaven og det kræver tilvænning! Freja har nu taget det i stiv arm, men tror også det er gået så godt, fordi hendes dagplejemor kom i legestue i børnehaven engang om ugen, så hun allerede kendte stedet..

    Haha.. synes det er lidt sødt at Birk har fået sig en "Volbeat obsession" Tror han bliver musiker :o)

    I må have det skønt og nyde det kolde flotte efterårsvejr..

    Knus 3 kløveren

    SvarSlet